Pantalone za dečaka

Ocena: 4.9/5
- +
Cena od:
5.290,00 RSD
* U cenu je uračunat iznos PDV-a

Opis:

  • Materijal: 98% PAMUK, 2% ELASTIN
  • Održavanje: Prema uputstvu sa originalne etikete
  • Besplatna dostava;
    Za kupovinu preko 5.000 RSD
  • Sigurna kupovina;
    Garancija na kupljene proizvode
  • Garantujemo kvalitet;
    100 godina iskustva
  • Brza isporuka;
    Do 5 radnih dana
  • Telefonska podrška;
    +381 11 26 31 115
  • Mogućnost preuzimanja u radnjama;
    - Kneza Mihaila 47, 11000 Beograd
    - Galerija Shopping Centar, Bulevar Vudroa Vilsona 14
Dostava
za 3-5 dana
Besplatna zamena
rok do 15 dana od dana prijema robe
Šifra proizvoda:
A058U01
Milica

Milica

Odlična odeća za decu. Prodavci su veoma ljubazni i ekspeditivni.
Marijana

Marijana

Dusan

Dusan

Dugo smo čekali na otvaranje butika u Beogradu.
Milica Jakovljevic

Milica Jakovljevic

Odecom sam prezadovoljna. Malo smo duze cekali kurirsku sluzbu ali to je vise do kurira posto su ionako katastrofa
Mira

Mira

Maja

Maja

Devojke u butiku su super . Puno pozdrava od jedne male Sare
Milena Mih.

Milena Mih.

Modeli i materijali su fantastični. Prezadovoljna online kupovinom. Jedina mana su veličine. Nismo krupna beba i uskoro ćemo 6 meseci, ali nam je ova veličina za 6m knap. A nema veličina za uzrast izmedju 6 i 12 meseci.
Jelica

Jelica

I ja bih se složila sa prethodnim komentarem, ali stvarno je odeca predivna, želimo jos stvari i jedva cekamo nove kolekcije.
Teodora

Teodora

Ljudi...ja sam stvarno odusevljena. Ko je bio u radnji i video novu kolekciju verovatno nije znao sta ce pre da kupi. Divno divno divno <3

Ostavite svoje mišljenje
o Petit Bateau odeći

Naša istorija

Naša istorija

Otkud ime Petit Bateau? To nema nikakve veze sa čarapama, prvobitnim poslom Pierrea Valtona kada je osnovao kompaniju 1893. Sve je počelo od njegovog sina Etiennea, koji je izumeo gaće 1918. godine, a inspirisan je francuskom vrtićkom pesmicom „Maman les p'tits bateauk“ koju je njegova supruga pevala njihovoj deci. I tako su brend i ova pesmica postale neraskidivo povezane!
Znanje, kvalitetno pletenje

Znanje, kvalitetno pletenje

Kada sami pletete 98% svoje odeće, prvo pravilo je odabrati kvalitetno predivo koje je testirano, praćeno merama kontrole kvaliteta sve do kraja proizvodne linije. Zato je naša trikotaža mekana, ali čvrsta i traje godinama!
Izbor odgovornog prediva

Izbor odgovornog prediva

Pored prepoznatljivog kvaliteta naše odeće, trudimo se i da proizvedemo odeću koja ostavlja i najmanji trag ugljenika na planeti. Već koristimo organsko platno i pamuk, a sada ugrađujemo i drugo predivo, posebno ono napravljeno od recikliranih materijala.
Jasna ideja o detinjstvu

Jasna ideja o detinjstvu

„Deci je potrebna prava odeća“. Dizajniramo odeću pogodnu za dečji bezbrižan, kreativan, pa čak i grub način života. Svake godine takođe učestvujemo u sponzorskim projektima ili partnerstvima sa raznim kulturnim organizacijama koje vode aktivnosti usmerene na razvijanje kreativnosti dece ili čak beba.
Česta pitanja

Naša uputstva i savete kako da se pravilno starate o odeći se nalaze unutar specifikacije proizvoda za svaki predmet na www.petit-bateau.rs.

Bez panike! Možete da menjate vašu porudžbinu u periodu od jednog sata od trenutka poručivanja. Veoma je lako: samo se ulogujte na vaš www.petit-bateau.rs korisnički nalog. Ne zaboravite da promenite adresu na nalogu, tako da sledeća porudžbina stigne do vas sigurno i brzo.

Celih 30 dana (14 dana na robu sa popusta)!! Možete da zamenite vašu odeću besplatno u najbližoj Petit Bateau prodavnici (ili Petit Bateau partnerskoj prodavnici) u roku od 30 dana (14 dana na robu sa popusta) od dana kada ste primili porudžbinu, sa izuzetkom predmeta kupljenih na privatnoj prodaji, za koje se može izvršiti samo povraćaj novca prateći proceduru objašnjenu iznad.

Tražite najbližu Petit Bateau prodavnicu? Ova informacija je na samo klik od vas: https://stores.petit-bateau.com/search. Izaberite adresu, državu ili poštanski broj i to je sve! Svaka Petit Bateau prodavnica locirana u tom području će biti izlistana.

Možete da otkažete porudžbinu ukoliko nije još poslata! Naš tim za korisničku podršku je dostupan na +381 11 26 31 115. Oni će poslati vaš zahtev za otkazivanjem našem logističkom odeljenju. Zatim ćete dobiti potvrdni email.

- Dostava na kućnu adresu: 300 RSD, za Srbiju.

- U Petit Bateau prodavnici: besplatno!